torsdag 8 augusti 2013

130803 Bergskär - Bullandö

Fantastisk förmiddag
Dags att åka hem, men först fick vi en mycket fin förmiddag med mycket sol och många bad. Vi åkte sedan efter att vi hade fått i oss lite lunch. När man hade fått på sig alla kläder igen kändes baden förgäves. Det var väldigt varmt i luften och svetten började lacka omgående.
Vi åkte ut samma väg som vi kom, dvs den "vanliga" vägen för vi trodde att det skulle bli SO och vi ville undvika plattlänsen norr om Bergskär. På vägen ut sade vi hejdå till mamma och pappa som var kvar vid "Bryggan".
När vi kom ut och hissade segel blåste det inte alls SO, utan S, så vi fick plattläns ändå. Bara att börja skära och två gippar senare var vi på väg upp på Nämndöfjärden igen. Nästan plattläns hela vägen gjorde att det blev en väldigt tråkig segling. Det lunkade på lugnt och fint och det blev aldrig riktigt spännande. Det är väl segling det med antar jag.
Väl inne vid Bullandö märktes det att det var lördag. Massvis med småbåtar med uppklädda familjer som skulle äta finmiddag på sjökrogen. J och jag tänkte samma sak samtidigt att de och vi lever helt olika liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar