torsdag 7 augusti 2014

140804 Myrberget - GBK

DF 32 Supreme - Gunpowder3
DF 32 Supreme - Gunpowder3
Efter en orolig natt med intensivt kliande myggbett på fötter och ben tog vi beslutet att åka hem en dag tidigare. Vi måste in och höra med vårdcentralerna vad det är för något vi har fått och se om det finns någon lindring att få. Det verkar inte vara vanliga myggbett, utan är stora djupröda märken som kliar sju resor värre än vanliga myggbett. Kanske från en ny typ av mygga som lever nära vassen där vi låg?
Strax efter att mamma och pappa åkte iväg lättade vi också. Segel sattes utanför Söderholm och sedan satte vi kurs mot Mörtöklubb för att runda Kvinnholmen och sedan ner på Jungfrufjärden. Vinden var väldigt svag från O. I och med att vi rundade Mörtö-Bundsön fick vi fin vind i seglen hela tiden. På Jungfrufjärden satte vi gennakern och satte kurs mot Aspön för att få lite omväxling. Vi brukar annars åka förbi Dalarö på väg hem.
I om med att vi tog vägen runt Aspön fick vi en väldigt fin slöbog som fyllde gennakern hela tiden. Ner förbi Aspön var vinden lite mer byig runt öarna, men med aktiv trimning av gennakern hade vi god fart ända ner till Toklo där vi tog ner gennakern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar