måndag 27 juli 2015

150724 Sadelöga

Soluppgång
Ingen värme i vattnet
Linnea kom ut på en endagars
Linnea på plats
Stökig natt. Masttoppen ven i den hårda blåsten och det kluckade lite om sidoskroven i småvågorna från V. Vi gick upp för att pinka på småtimmarna och fick se solen precis gå upp ovanför öarna i horisonten. Den V-liga vinden höll i sig, så det var allt annat än skönt ute. Efter att ha slumrat ett par timmar till gick vi upp.
Morgondoppet hör väl till antar jag. Solen sken så jag hade inga undanflykter heller. Vattnet greppade tag om anklarna som klor av is när jag satte ner fötterna på badstegen. Tog några simtag, men det gick nästan inte att andas så det blev inget längre bad. Skönt när man kommer upp dock och solen kan värma kroppen igen. 13,5 grader! Inte konstigt att huden var bortdomnad när jag kom upp från vattnet.
Solen fortsatte att skina från en nästan molnfri himmel och vi fick en väldigt fin dag med avtagande V-lig vind som på eftermiddagen vred till SV. Då blev det åter igen lugnt där vi låg.
Vid 12-tiden kom Linnea på besök. De skulle bara ligga här till efter middagen. Vi tog en gemensam promenad till andra sidan där det finns toa och sopstation. Det är väldigt snårigt och svårt att gå på Sadelöga. Det finns dock en stig som man kunde gå på, men det var ändå en gymnastisk övning att ta sig fram.
Kvällen blev väldigt lugn och natten likaså. Vi sov mycket bra och hela natten denna gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar